 
 
Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld ret ❤
Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk
- prøv selv.
Til 4 personer 
# Ingredienser
1 spsk smør 
225 g mørk eller lys
chokolade 
4 store bananer 
2 spsk rom 
cremefraiche,
mascarpone eller is, som tilbehør 
friskrevet muskatnød, til pynt 
 
* Tilberedning
1 Smør 4 stykker
stanniol på 25 cm med smørret. 
 
2 Riv chokoladen. 
Skær et rids ned
langs bananen på "indersiden", der er akkurat dybt nok til, at
chokoladen kan fyldes i den. 
Fordel den revne chokolade i bananerne og luk dem sammen igen. 
 
3 Pak bananerne ind
i stanniol og grill dem i ca 5-10 min, eller til chokoladen inde i bananerne er
smeltet. 
Tag bananerne af grillen, pak dem ud af stanniolen og anret dem på tallerkener.
Hæld lidt rom i hver banan. 
 
4 Server straks med
cremefraiche, mascarpone eller is drysset med lidt revet muskatnød.