Logo

Grillede ferskner med vaniljesirup og friske hindbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillede ferskner med vaniljesirup og friske hindbær 

 
Dejlig fyldig sommerret med grillede ferskner og friske bær. Spis den som tilbehør til et stykke kød eller som selvstændig dessert evt. med brød til.
Forberedelsestid 5 min/ Stegetid 3-4 min/ 4 portioner
Gas Direkte medium varme / Kul Direkte

 
# Ingredienser
6 modne ferskner eller nektariner
2 tsk vaniljesirup eller gylden sirup, plus lidt ekstra (valgfrit)
1 spsk klar honning
1 spsk olie
1½ dl cremefraiche
200 g friske hindbær
friske myntekviste, til at pynte med

 
* Tilberedning
1. Halver fersknerne, og fjern stenene.
Rør vaniljesirup eller sirup sammen med honning og olie
i en lille skål, og dryp blandingen over fersknerne.

 
2. Grill fersknerne over direkte, medium varme i 3-4 min,
så frugten bliver ristet; vend en gang undervejs.

 
3. Hæld cremefraiche i en skål, og rør hindbær i
(gem nogle få bær til at pynte med].

 
4. Server den kolde hindbær-cremefraiche til den varme frugt.
Giv lidt ekstra sirup, de gemte hindbær og et par kviste mynte til.

 
Tips: Eksperimenter med forskellige frugter og bær – brug dem, der er sæson for.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 290 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her