Logo

Grillet banan på paleobrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillet banan på paleobrød

 

Når man er færdig med lækker mad på grillen, så mangler der tit en lækker og nem dessert. Lav en grillet banan med skyr. Bag brødet i grillen ved indirekte middelhøj varme og grill bananerne i 1-2 min. over direkte høj varme på skrællen.

 

Personer: 6. Forberedelse: 30 min. Tilberedning: 1 time. Grillmetode: Direkte/Indirekte.

Sværhedsgrad: Let. Grilltemperatur: 160 °C. Udstyr: Brødform

 

# Ingredienser

100 g græskarkerner
100 g solsikkekerner
100 g mandler
100 g valnødder
100 g hørfrø
100 g sesamfrø
100 g birkes
2 tsk salt
5 æg
1 dl olie

3 bananer

4 spsk skyr
½ vaniljestang

*

I køkkenet

Brød: Bland alle dele til brødet, og hæld det i en form på ca. 1 liter.

 

Banan: Skær bananen i tykke skiver á 2 cm tykkelse med skræl på.

 

Skyr: Fjern vaniljekorn fra stangen, og bland det i skyren.

 

Ved grillen

Brød: Bag brødet i grillen ved indirekte middelhøj varme, 160 °C, i 1 time.

 

Banan: Grill bananerne i 1-2 min. over direkte høj varme på skrællen. Fjern skrællen.

 

Servér en tynd skive brød med grillet banan og vaniljeskyr som tilbehør.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.791 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her