Logo

Gedeost grillet med mandler og ahornsirup

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Gedeost grillet med mandler og ahornsirup


Bliv inspireret med grillABC's opskrifter på desserter, som kan tilbedes på din grill. Grillet gedeost med mandler og ahornsirup kan forberedes på kun 15 min.



Forberedelse: 15 min. Tilberedning: 15 min. Grillmetode: Direkte. Sværhedsgrad: Let.

Grilltemperatur: 200 °C. Udstyr: støbejernspande

 

# Ingredienser

8 små ruller gedeost, ikke for hårde eller bløde (diameter 3-4 cm) fx Chavignol eller Crottin de Chèvre

Ahornsirup

200 g pillede mandler

2 kviste frisk timian

 

Blåbærkompot

400 g blåbær

200 g sukker

4 spsk vand

 

Sukkerbrød:

2 ciabattaboller

2 spsk sukker

*

 

I køkkenet

Pensl gedeostene med ahornsirup, og drys derefter mandelflagerne over.

Skyl timianen, og pluk bladene af stilkene.

Drys bladene hen over ostene.

Skyl blåbærrene, og kog dem sammen med sukker og vand.

Skær ciabattastykkerne i meget tynde skiver, og drys derefter lidt sukker over dem.

 

Ved grillen

Varm grillen op (direkte varme).

Sæt stegepanden på risten, og lad den varme op.

Brun ciabattaskiverne let på panden, og fjern dem derefter.

Anbring ostene på panden, og steg dem ganske kort på begge sider.

Servér dem varme med blåbærkompot, frisk timian og sukkerbrød.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.915 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her