Logo

BBQ quesadillaer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

BBQ quesadillaer

 

Denne ret er baseret på, at der er grillstegt kød til overs fra en tidligere lejlighed, som så fyldes i tortillaer. Hvis det ikke er tilfældet, kan du sagtens nøjes med løg og ost. Brug en åben grill med kul eller en gasgrill. Hold øje med varmen. Den mindste smule for meget betyder, at quesadillaerne brænder på.  6 portioner

 

#

2 løg i skiver

300 g barbecuegrillet oksebryst eller svinekam, se BBQ opskrifter

100 g fast ost, fx cheddar

6 små hvedetortillaer, ca. 15 cm i diameter, eller 3 store

salt og friskkværnet sort peber

smør

olie

*

1. Steg løgene bløde i smør, og krydr med salt og peber.

Stil løgene til side, så de kan køle af.

 

2. Riv kødet i tykke strimler.

Læg tortillaerne ud, og fordel osten over dem.

Læg så løg og kød ovenpå, men kun i den ene side.

Fold hver tortilla sammen til en halvmåne.

 

3 Lad grillkullene brænde ned, til gløderne er grå.

Kontroller varmen, der skal være middelstærk.

Pensl tortillaerne med en smule olie på hver side.

Grill quesadillaerne i 1-2 min. på hver side over direkte varme.

Strø lidt salt på de friskgrillede quesadillaer, og skær dem ud i mindre stykker.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.845 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her