Logo

Grillede grønsager med pestodip

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillede grønsager med pestodip


Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuldt tilbehør Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk - prøv selv.

Til 4 personer

# Ingredienser

1 rødløg

1 fennikel

4 små auberginer

4 spæde courgetter
1 orange peberfrugt
1 rød peberfrugt

2 bøftomater

2 spsk olie
salt og peber

1 kvist frisk basilikum, til pynt

 

Pestodip:

50 g friske basilikum blade
15 g pinjekerner

1 fed hvidløg

et nip groft havsalt

25 g parmesan, friskrevet
½ dl olie
1½ dl græsk yoghurt

 

* Tilberedning

1 Varm grillen godt op.

Pestodip: Kom basilikum, pinjekerner, hvidløg og havsalt op i en morter og stød det til en glat pasta.
Tilsæt først parmesanen og derefter olien lidt ad gangen, mens der stødes.

 

2 Kom yoghurten op i en skål og rør 3-4 spsk af pestoen i.

Dæk med film og stil dippen på køl.

Gem den overskydende pesto i et glas med skruelåg i køleskabet.

 

3 Klargør grønsagerne:

Skær løg og fennikel i både, rens auberginer og courgetter og skær dem i skiver, pil kernerne ud af peberfrugterne og skær dem i tykke skiver og flæk tomaterne på langs.

Pensl grønsagerne med olie og drys med salt og peber.

 

4 Grill auberginerne og peberfrugterne i 3 min, læg derefter også løg, fennikel og tomater på risten og grill videre i 5 min, eller til grønsagerne er møre.

Pensl med ekstra olie undervejs om nødvendigt.

Anret grønsagerne på et stort fad, pynt med en kvist basilikum og server straks med pestodippen til.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.406 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her