Logo

Hvidløgsrejer i prosciutto - og grillABC.dk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hvidløgsrejer i prosciutto - og GrillABC.dk 

 
Den bedste opskrift på store rejer på grill med parmaskinke. De skønne grillede rejespid, kan serveres som forret, frokost eller let aftensmad.
Forberedelse 15 min. Stegetid 6 min. Til 4-6 personer

 
# Ingredienser
24 store rejer, pillede og uden tarmstreng
2 fed hvidløg, finthakkede
1 spsk hakket frisk dild eller ¼ tsk tørret
1 spsk hakket frisk estragon eller ¼ tsk tørret
12 skiver prosciutto / parmaskinke

 
* Tilberedning
1. Hvis der bruges bambusspid, lægges de i koldt vand i mindst ½ time.
Vask og tør rejerne.
Læg dem i en skål sammen med hvidløg, dild, estragon, salt, peber og
olie (vær forsigtig med saltet, da prosciutto kan være ret salt).
Vend rejerne godt i marinaden.
Skær prosciuttoskiverne over på langs.
Pak hver af rejerne ind i en halv skive prosciutto.

 
2. Sæt rejerne på spid med en smule afstand.
Grill dem direkte over middel varme i 5-6 min, og vend dem
en gang under stegningen, til de er lyserøde og faste.
Server straks.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 560 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her