Logo

Sandwich med bresaola, parmesan og cornichons

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sandwich med bresaola, parmesan og cornichons

 

Grillet sandwich med bresaola, parmesan og cornichons - fordi hvorfor ikke også grille sin sandwich? Klar på kun 20 minutter. Det smager af en eller anden grund bare utrolig godt sammen! Og når så osten er smeltet...uhm!

 

Personer: 1. Forberedelse: 10 min. Tilberedning: 15 min. Grillmetode: Direkte. Sværhedsgrad: Let.

Grilltemperatur: 185 °C. Udstyr: Vaffel- og sandwichjern

 

# Ingredienser

2 skiver daggammelt brød efter eget ønske

3-4 tynde skiver bresaola

5-6 cornichoner

30-40 g parmesan

1 spsk sennep

*

I køkkenet

Skær brødet ud i 1 cm tykke skiver.

Smør sennep på top og bund.Skær tynde parmesanskiver med en kartoffelskræller, og læg dem på bunden af brødet.

Skær cornichonerne i halve på langs, og læg dem oven på osten. Læg til sidst bresaola på, uden at skiverne ligger udover kanten af brødet.

Slut af med en skive brød.

 

Ved grillen

Klargør grillen til direkte middelhøjvarme.

Sæt vaffel- og sandwichjernet på grillristen og lad det varme op i 5-8 minutter.

Placer sandwichen i jernet, og luk det godt sammen om brødet.

Grill det i ca. 5-8 min.

Vend jernet 180 grader, og grill igen i 5-8 min.

Tjek at overfladen har fået en sprøde skorpe.

 

Tips: Pensl evt. brødet med lidt olie, det giver en sprød skorpe.

Bresaola er den italienske variant af lufttørret saltet oksefilet, som har modnet i to-tre måneder til den er blevet hård og har fået en dyb rød, næsten lilla farve.

Kan du ikke lige få fat i bresaola, så prøv røget filt eller roastbeef.

 

Tænk brie næste gang du laver en sandwich. Prøv fx en grillet sandwich med avocado, bacon og brie eller en grillet sandwich med sprød bacon, saftig kylling og smeltet ost..

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.103 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Om mig som grillkok?
Effektiv reklame - klik her