Når det skal det gå virkelig stærkt med aftensmaden, og så
gør det ikke noget, at det ikke er det traditionelle varme måltid. Det må gerne
ligne fastfood - så længe det er sundere og smager bedre.
Denne sandwich kaldes også for en Panini
Personer: 2. Forberedelse: 10 min. Tilberedning: 15 min.
Grillmetode: Direkte. Sværhedsgrad: Let.
Grilltemperatur: 185 °C. Kernetemperatur: 70 °C. Udstyr:
Vaffel- og sandwichjern
# Ingredienser:
2 sandwichboller a 75 gram
2 tomater
125 g. mozzarella
1 håndfuld basilikum
60 g serrano skinke
salt og peber
Salat:
romainesalat
4 tomater
½ rødløg
2 tsk olie
2 tsk frugteddike fx hindbær
*
I køkkenet
Flæk bollerne og fyld dem med tomat i skiver, mozzarella i
skiver, basilikumblade og serrano skinke.
Krydr med salt og peber.
Snit romainsalat, skær tomater i tern og hak rødløget.
Ved grillen
Klargør grillen til direkte middelhøjvarme.
Sæt vaffel- og sandwichjernet på grillristen og lad det
varme op i 5-8 minutter.
Placer sandwichen i jernet, og luk det godt sammen om
brødet.
Grill det i ca. 5-8 min.
Vend jernet 180 grader, og grill igen i 5-8 min.
Tjek at overfladen har fået en sprøde skorpe.
Pas på de ikke brænder for meget på.
Dryp med lidt olie og eddike.
Anret sandwich sammen med salaten på to tallerkener.