Logo

Sandwich med Serrano og Mozzarella

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sandwich med Serrano og Mozzarella

 

Når det skal det gå virkelig stærkt med aftensmaden, og så gør det ikke noget, at det ikke er det traditionelle varme måltid. Det må gerne ligne fastfood - så længe det er sundere og smager bedre. 

Denne sandwich kaldes også for en Panini 


Personer: 2. Forberedelse: 10 min. Tilberedning: 15 min. Grillmetode: Direkte. Sværhedsgrad: Let.

Grilltemperatur: 185 °C. Kernetemperatur: 70 °C. Udstyr: Vaffel- og sandwichjern

 

# Ingredienser:

2 sandwichboller a 75 gram

2 tomater

125 g. mozzarella

1 håndfuld basilikum

60 g serrano skinke

salt og peber

 

Salat:

romainesalat

4 tomater

½ rødløg

2 tsk olie

2 tsk frugteddike fx hindbær

*

 

I køkkenet

Flæk bollerne og fyld dem med tomat i skiver, mozzarella i skiver, basilikumblade og serrano skinke.

Krydr med salt og peber.

Snit romainsalat, skær tomater i tern og hak rødløget.

 

Ved grillen

Klargør grillen til direkte middelhøjvarme.

Sæt vaffel- og sandwichjernet på grillristen og lad det varme op i 5-8 minutter.

Placer sandwichen i jernet, og luk det godt sammen om brødet.

Grill det i ca. 5-8 min.

Vend jernet 180 grader, og grill igen i 5-8 min.

Tjek at overfladen har fået en sprøde skorpe.

Pas på de ikke brænder for meget på.

 

Dryp med lidt olie og eddike. 

Anret sandwich sammen med salaten på to tallerkener.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.323 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Om mig som grillkok?
Effektiv reklame - klik her