En sandwich er to stykker brød med pålæg imellem. Intet er
bedre og mere praktisk end en lækker sandwich! Vi har samlet alle vores bedste
opskrifter – se mere her!
Personer: 1. Forberedelse: 10 mn. Tilberedning: 15 min.
Grillmetode: Direkte. Sværhedsgrad: Let.
Grilltemperatur: 185 °C. Kernetemperatur: 70 °C. Udstyr:
Vaffel- og sandwichjern
# Ingredienser
2 skiver daggammelt brød efter eget ønske
1 stk mozzarella
2 spsk pesto
1 stor tomat
*
I køkkenet
Skær brødet ud i 1 cm tykke skiver.
Smør pesto på bund og top.
Skær tynde skiver af mozzarellaen og tomat, og læg det på
brødet.
Saml sandwichen.
Ved grillen
Klargør grillen til direkte middelhøjvarme.
Læg vaffel- og sandwichjernet på grillristen og lad det
varme op i 5-8 minutter.
Læg sandwichen i, og luk godt sammen om den.
Grill dem i ca. 5-10 min, og vend jernet 180 grader.
Grill den i yderligere 5-10 min.
Tjek at overfladen har fået sprøde skorpe.
Tips: Pensl evt. brødet med lidt olie, det giver en sprød
skorpe.