Logo

Squash med dip af ingefær og chili

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Squash med dip af ingefær og chili 

 
Sådan laver du de bedste squashchips med dip. Grillet butternut-squash smager skønt med dip med masser af krydderier. Servér den fx som småretter og tapas
Forberedelsestid 15 min / Stegetid 8-10 min / 4 portioner
Gas Direkte medium varme / Kul Direkte

# Ingredienser
2 store, grønne courgetter, rensede og skåret i 1½ cm tykke skiver
1 butternut-squash, skrællet, halveret, uden frø og skåret i 1½ cm tykke skiver
8 spsk olie
salt og friskkværnet sort peber

 
Til dippen:
1½ dl mayonnaise
1 tsk harissa (chilipasta)
1 cm frisk ingefær, skrællet og revet

 
* Tilberedning
1. Pensl courgetter og squash med olie, og grill dem over direkte,
medium varme i 8-10 min, til de er møre; vend dem en gang undervejs.

 
2. Imens blandes ingredienserne til dippen.

 
3. Når grønsagerne er færdige, serveres de med dippen og
drysses med de friskhakkede krydderurter.

 
Tips: Sørg for, at grønsagerne har samme størrelse, så de bliver færdige på samme tidspunkt. Du kan bruge halve røde eller gule peberfrugter uden frø i stedet for courgetterne.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 981 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Om mig som grillkok?
Effektiv reklame - klik her