Sådan laver du de bedste squashchips med dip. Grillet butternut-squash
smager skønt med dip med masser af krydderier. Servér den fx som småretter og
tapas
Forberedelsestid 15 min
/ Stegetid 8-10 min / 4 portioner
Gas Direkte medium
varme / Kul Direkte
# Ingredienser
2 store, grønne
courgetter, rensede og skåret i 1½ cm tykke skiver
1 butternut-squash,
skrællet, halveret, uden frø og skåret i 1½ cm tykke skiver
8 spsk olie
salt og friskkværnet
sort peber
Til dippen:
1½ dl mayonnaise
1 tsk harissa (chilipasta)
1 cm frisk ingefær,
skrællet og revet
* Tilberedning
1. Pensl courgetter
og squash med olie, og grill dem over direkte,
medium varme i 8-10 min,
til de er møre; vend dem en gang undervejs.
2. Imens blandes
ingredienserne til dippen.
3. Når grønsagerne
er færdige, serveres de med dippen og
drysses med de
friskhakkede krydderurter.
Tips: Sørg for, at grønsagerne har samme
størrelse, så de bliver færdige på samme tidspunkt. Du kan bruge halve røde
eller gule peberfrugter uden frø i stedet for courgetterne.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk