Devils on a horseback er en lækker lille snack du både kan
servere til en fest, men også hvis du bare vil forkæle familien derhjemme. Alt,
hvad du pakker ind i bacon, er lettere at grille på en lodret grill eller en
gasgrill, da fedtet ellers let drypper ned på gløderne og bliver antændt. Men du
skal ikke lade sig afskrække, selvom du har en kuglegrill eller en åben grill.
du skal bare lade en del af grillen være tom for glødende kul, så du kan flytte
sveskerne, hvis det begynder at brænde.
4 portioner
#
16 store, udstenede svesker
60 g frisk, fransk gedeost eller anden cremet ost
1 pakke bacon (ca. 140 g)
*
1. Tag ca. en halv teskefuld gedeost, og tryk den ind i
hullet efter stenen på hver sveske.
Halver baconskiverne.
Pak en sveske ind i et stykke bacon.
Fortsæt med resten, og læg dem til side, til der skal
grilles.
Baconet skal nok blive siddende, der er ikke brug for en
tandstikker.
2. Lad kullene brænde ned, til gløderne er grå.
Kontroller varmen, der skal være middelstærk.
Grill de baconindpakkede svesker 2-3 min. på hver side
direkte over gløderne.
Stil dem eventuelt lodret, så går det lidt hurtigere.
Læg de grillede svesker på et fad, og server dem med en
lille tapasgaffel eller tandstikker til hver.