Logo

Andebrystfileter med abrikosfyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Andebrystfileter med abrikosfyld

 

Opskrift på lækre andebryster, der viser dig hvordan du nemt og rigtigt tilbereder andebryst så de bliver både sprøde og smagfulde. Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk - prøv selv.

Til 4 Personer.

 

# Ingredienser

4 andebrystfileter

125 g tørrede abrikoser

2 skalotteløg, i tynde skiver

2 spsk flydende honning

1 tsk sesamolie

2 tsk kinesisk five spice-krydderi

*

 

I køkkenet

Skær en dyb ridse i siden af hver andebrystfilet, så der opstår en lomme.

Fordel abrikoser og skalotteløg i lommerne og luk til med kød nåle.

 

Pisk honning og sesamolie sammen i en lille skål og pensl andebrystfileterne med det overalt.

Drys med five spice-krydderiet.

 

Ved grillen

Varm grillen godt op.

Grill anden på grillristen ved jævn-stærk varme i 6-8 min på hver side.

Begynd med skindsiden.

Fjern kødnålene, læg brystfileterne på et stort serveringsfad og server straks.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.206 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her