Logo

Cheeseburger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Cheeseburger

 

En burger med hele "svineriet" - så bliver dagen reddet af grillen

Personer: 4. Forberedelse: 5 min. Tilberedning: 10 min. Grillmetode: Direkte.

Optænding - gas: Middel. Sværhedsgrad: Let Grilltemperatur: 250 °C Kernetemperatur: 75 °C

 

# Ingredienser

800 g hakket oksekød
½ spsk spidskommen
1 tsk groftkværnet peber
1 tsk havsalt
4 skiver cheddar ost
4 burgerboller
BBQ-sauce
burgerfyld (fx salat, tomater og/eller syltede agurker)

*

 

I køkkenet

Rør oksekød, spidskommen, peber og salt sammen i en stor skål.

Del farsen i fire lige store portioner, og form hver portion til en kødbolle.

Læg hver kødbolle i burgerpresseren, og lav burgerbøffer.

 

Ved grillen

Klargør grillen til direkte varme, ca. 250 °C.

På en kulgrill skal du bruge briketter i en mængde, der svarer til en hel grillstarter.

Sæt støbejernsristen på, og lad den forvarme.

Grill bøfferne, indtil de er færdige (ca. 3 min. på hver side).

Saml burgerne med hele "svineriet" (burgerfyldet).

 

Tips: Læg ost på bøfferne, lige inden du tager bøfferne af grillen, så osten kan nå at smelte.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.604 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her