Logo

De lækreste spareribs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

De lækreste spareribs 

 
Den bedste opskrift på spareribs for dig som ønsker verdensklasse grill. Mariner kødet i en plasticpose – så er der ikke meget at vaske op bagefter
Gas Indirekte medium varme /Kul Indirekte
Forberedelsestid 15 min + 15 min til marinering / Stegetid 15-20 min / 4 portioner

 
# Ingredienser
1,5 kg spareribs (svinebryst)

 
Til marinaden:
4 spsk mørk sojasauce
4 spsk lys farin
2 spsk black bean-sauce (fås i asiatiske specialbutikker)
1 tsk sød chilisauce
1½ dl frisk appelsinsaft
salt og friskkværnet sort peber

 
* Tilberedning
1. Rør alle ingredienserne til marinaden sammen, og
lad den simre i en lille gryde et par min.
Hæld marinaden over spareribsene.
Vend omhyggeligt kødet, så det er dækket over det hele.
Lad det hvile i 15 min, vend et par gange undervejs.

 
2. Tag spareribsene op, og smid marinaden ud.
Grill spareribsene over indirekte medium varme i 15-20 min,
til de er møre og gennemstegte - vend stykkerne efter 10 min.
Lad spareribsene hvile under alufolie 5-10 min, inden de serveres.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 460 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her