Logo

Fine kalkunruller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fine kalkunruller 


Den grillmad, som typisk bliver tilberedt på grill, vil oftest være ribben, steaks, pølser og andre former for kød men fjerkræ er også godt grillen.

Til 4 portioner. Tilberedningstid: 25 min

 
# Ingredienser
4 tynde kalkunschnitzler à 150 g
salt og peber
stødt koriander og karry
2 bananer
1 bæger yoghurt naturel
1 bæger cremefraiche
2 spsk ananassaft

 
* Tilberedning
1 Skyl kalkunschnitzlerne, dup dem tørre, bank dem lidt
fladere mellem 2 lag husholdningsfilm og skær dem over på langs.

 
2 Skræl bananerne og del dem i fire stykker.
Læg en kvart banan på hver schnitzel og rul sammen.
Luk rullerne med tandstikkere og steg dem på grillen i ca. 20 min.
Vend dem jævnligt undervejs.

 
3 Rør yoghurten glat med cremefraiche og
smag til med karry og ananassaft.

 
4 Anret kalkunrullerne sammen med denne karrysauce.

 
Pr. portion ca. 1572/376 kcal. 39 g protein, 14 g fedt, 18 g kulhydrater

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 334 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her