Logo

Fiskekebab

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fiskekebab 

 
Lav lækker grillmad med sommerens friske råvarer. Få grill-opskrifter med kød, fisk, grønt og frugt. Bliv inspireret til lækker mad på grill eller i ovngrill HER.
Til 4 portioner. Tilberedningstid: ca. 30 min (plus marinering)

 
# Ingredienser
500 g sværdfiskefilet
saft af 1½ citron
2 dl olie
1 tsk paprika, edelsüss
¾ tsk salt
peber, friskkværnet
16 laurbærblade
100 g valnøddekerner
3 fed hvidløg, pillede
2 skiver hvidt brød
4 metalspid

 
* Tilberedning
1 Skyl fiskefileten, dup den tør og skær den i 3 cm store tern.
Læg derpå ternene i en porcelænsskål.

 
2 Rør en marinade af saften af ½ citron, 1½ dl olie, paprika, ¼ tsk salt og lidt peber.
Hæld den over fisketernene.
Lad så fisken marinere i mindst 4 timer.

 
3 Mal nødderne i blenderen sammen med ½ tsk salt og hvidløgene.
Ælt brødet i.
Tilsæt resten af olien og citronsaften og rør det hele til en sauce.

 
4 Forvarm grillen på højeste trin.
Tag fisken op af marinaden og sæt ternene på spid.
Anbring et laurbærblad mellem hver tern.

 
5 Grill spiddene i 12-15 min og vend dem jævnligt undervejs.
Hæld valnøddesaucen over før serveringen.

 
Pr. portion ca. 3518 kJ/838 kcal. 31 g protein, 71 g fedt, 20 g kulhydrater

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 467 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her