Logo

Grillede kalvekoteletter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillede kalvekoteletter 

 
Denne opskrift er til alle "grillgourmeter". Den er fantastisk med en god Côtes du Rhône rødvin. Panko rasp, som er japansk, giver en spredere skorpe end almindelig brødkrumme.
Giver 4 portioner

 
# Ingredienser
4 kalvekoteletter, skåret så benet er fritlagt
2 spsk hvidløgssalt
2 tsk friskkværnet sort peber
2 kopfulde pankorasp
1¼ dl olie
1 spsk hakket hvidløg
8 tynde skiver prosciutto
4 trekanter blød blåskimmelost eller brie

 
* Tilberedning
1 Krydr koteletterne med salt og peber.

 
2 Grill koteletterne over stærk varme, 7-9 min på hver side,
eller til de er stegt som du ønsker det.

 
3 Bland rasp, olie og hvidløg.
Oven på hver kotelet lægges to skiver prosciutto og en trekant ost.
Øs mere af raspblandingen oven på osten.
Læg dem på grillen under låg og steg dem i ca. 10 min
eller til osten smelter. Server straks.


INFO: Côtes du Rhône betyder oversat skråningerne ved Rhône og dækker over et stort vinområde i den sydlige del af Frankrig.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 64 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her