Logo

Grillede piri piri rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillede piri piri rejer

 

Brug en åben grill med kul eller en gasgrill til dette rejeorgie. Husk også, at du kan halvere mængderne og servere dem som forret.

4-6 portioner

 

#

800 g store rejer med skal, men uden hoved (størrelse 16/20)

¾ dl olie

4 fed hvidløg, pressede

1 tsk knust piri piri eller chiliflager

1 tsk salt

En salat, fx kikærter, rucola og cherrytomater

*

 

1. Gør salaten klar, og stil den til side.

Optø rejerne, pil dem og tør dem med køkkenrulle.

Rør olie og hvidløg sammen med chiliflagerne.

Bland rejerne omhyggeligt med olien.

Strø salt på, men vær omhyggelig, så alle rejer bliver saltet jævnt.

 

2. Lad kullene brænde ned, til gløderne er grå.

Kontroller varmen, som skal være meget stærk.

Læg et jævnt lag rejer i en klemrist, eller brug en grillkurv eller lignende.

Grill rejerne i ca. 2 min. på hver side over direkte varme.

Server de frisk grillede rejer med salaten.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.686 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her