Logo

Grillet chorizo med avocado, ost og jalapeno

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillet chorizo med avocado, ost og jalapeno

 

Brug en lodret grill, roterende grill eller en åben grill med kul, alternativt en gasgrill.

4 portioner

 

#

4 rå chorizo- eller salsicciapølser (fås i supermarkeder, slagtere og delikatesseforretninger)

4 store pølsebrød

Guacamole, se opskrift

ost, lagret, fast, revet

4 spsk syltede jalapeño fra glas

*

 

1. Gør tilbehøret klar, og stil det til side.

 

2. Lad kullene brænde ned, til gløderne er grå.

Kontroller varmen, som skal være middel stærk.

Grill pølserne direkte over gløderne, regn med 8-10 min. alt efter tykkelsen.

Varm brødene på grillen, og fyld op med tilbehøret.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.683 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her