Logo

Grillet kyllingebryst med 3 kinesiske saucer og grillABC.dk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillet kyllingebryst med 3 kinesiske saucer og grillABC.dk 

 
Her får du den bedste opskrift på saftigt og lækkert grillet kyllingebryst med tre forskellige og lækre saucer til. Så lækkert, sundt, fedtfattigt og nemt at lave.
Forberedelse 25 min + 30 min marinering. Stegetid 10-12 min. 4 personer

 
# Ingredienser
4 kyllingebryster, uden skind og ben
1 skalotteløg, finthakket
1 fed hvidløg, knust
4 spsk olie

knuste Szechuan peberkorn ved servering
havsaltflager ved servering 


Ingefærsauce:
1 tsk friskrevet ingefær
4 spsk mørk soyasauce
1 spsk solsikkeolie
1 knivspids sukker

 
Sauce med forårsløg:
1 fed hvidløg, knust
4 forårsløg, finthakkede
3 spsk solsikkeolie
1 tsk friskrevet ingefær
3 spsk lys soyasauce
1 spsk tør sherry
1 tsk sesamolie

 
Chilisauce:
3 spsk risvineddike
½ tsk sukker
1 birds eye chili (lille chili) i skiver
 

* Tilberedning
1. Hæld skalotteløget, 1 fed hvidløg og olien i en lille skål og
rør det godt sammen.
Pensl kyllingekødet med blandingen, dæk det til og
lad det marinere ved stuetemperatur i ½ time.

 
2. Lav imens saucerne.

 
Ingefærsauce:
Passér ingefæren gennem en sigte ned i en skål.
Tilsæt den mørke soyasauce, solsikkeolie og sukker, og
rør saucen godt sammen. Sæt den til side.

 
Sauce med forårsløg:
Rør hvidløg, forårsløg og revet ingefær sammen i en skål.
Varm solsikkeolien i en lille gryde, til olien er brandvarm.
Hæld den derefter over forårsløgene i skålen.
Tilsæt den lyse soyasauce, sherry og sesamolie, rør saucen
godt sammen og sæt den til side.

 
Chilisaucen:
Rør riseddike, sukker og chili sammen i en skål og sæt saucen til side.

3. Skrab marinaden af kyllingekødet og grill det direkte over

middel varme i 10-12 min, mens det vendes en gang under

stegningen.

 

5 Hæld de tre saucer, Szechuan peberkorn og havsalt i hver

sin lille skål og sæt skålene midt på bordet.

Skær kyllingekødet i skiver på skrå og servér det varmt

med de tre saucer til.



Grillet kyllingebryst med 3 kinesiske saucer og grillABC.dk 

Med uret oppefra: Sauce med forårsløg, chilisauce, 
Szechuan peberkorn, havsaltflager, ingefærsauce.


✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 333 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her