
 
Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld ret ❤
Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk
- prøv selv.
Til 4 personer 
# Ingredienser
4 bananblade (evt
alufolie)
2 lime 
3 fed hvidløg 
4 røde snappere a
ca. 350 g 
2 forårsløg. i tynde skiver 
2½ cm frisk ingefær 
1 løg, finthakket 
4½ tsk jordnødde- eller
majsolie 
3 spsk ketjap manis
eller anden sød soja 
1 tsk stødt koriander 
1 tsk stødt
spidskommen 
¼ tsk stødt nellike 
¼ tsk stødt
gurkemeje 
 
* Tilberedning
1 Varm grillen godt
op. 
Skær om nødvendigt
bananbladene til i 40x40 cm store kvadrater med en skarp kniv eller saks. 
Skær 1½ lime og 1
fed hvidløg i tynde skiver. 
Rens fisken og fjern
skællene, skyl den ind- og udvendigt i rindende koldt vand. 
Dup den tør i et
stykke køkkenrulle og skær en række dybe, skrå rids på begge sider med en skrap
kniv. 
Pres limeskiver og
hvidløg ind i ridsene. 
Læg fiskene på
bananbladene og drys med forårsløget. 
 
2 Hak resten af
hvidløget fint og pres saften ud af den sidste halve lime. 
Hak ingefæren fint
og kom den op i en skål sammen med hvidløg, løg, olie, ketjap manis, krydderier
og limesaft og rør det sammen til en pasta. 
 
3 Smør fiskene ind-
og udvendig med pastaen. 
Rul pakkerne sammen og bind dem til med kødsnor. 
Bag pakkerne ved
jævn-stærk varme i 15-20 min. 
Vend dem et par
gange undervejs. 
Server straks.