Logo

Kalvelever med bacon og løg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kalvelever med bacon og løg 

 
Her er de bedste grillopskrifter - perfekte til en hyggelig grillaften med familie og venner – få gode grill opskrifter på grillmad, sprøde salater og tilbehør her.
4 portioner. Tilberedningstid: ca. 30 min

 
# Ingredienser
500 g kalvelever
2 kviste salvie
ca. 150 g bacon i papirtynde skiver
salt og peber
4 store løg
1 tsk provencekrydderi
lidt olie til fadet
tandstikkere

 
* Tilberedning
1 Gør leveren i stand og skær den i 1 cm tykke skiver.
Skyl salvien og slyng den tør. Pluk bladene af kvistene.

 
2 Læg en skive bacon og et salvieblad på hver skive lever,
krydr med salt og peber og rul det sammen.

 
3 Svøb endnu en skive bacon omkring hver leverrulle og
fæstn dem med tandstikkere.

 
4 Pil løgene og skær dem i tynde ringe.
Steg løgringene gyldne på alle sider i lidt olie i en varm grillskål.
Vend dem jævnligt og bland dem med provencekrydderi.

 
5 Steg leverrullerne 5-8 min i alt på den varme grill.
Anret leverrullerne på løgringene og server.

 
Pr. portion ca. 1545 kJ/369 kcal 31 g protein, 22 g fedt, 8 g kulhydrater

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 282 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her