Logo

Kinakoteletter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kinakoteletter 

 
Disse lækre kinakoteletter marineres i køleskabet i et par timer, hvilket gør dem super møre og smagfulde. Meget velegnede til grill.
4 personer

 
# Ingredienser
4 svinekoteletter uden ben, 2 cm tykke
1 spsk sesamolie til pensling

 
MARINADE
3 spsk hoisinsauce
2 spsk soyasauce
2 spsk majsolie
2 spsk ris- eller hvidvinseddike
2 tsk sukker
½ tsk wok-krydderi Sichuan

 
* Tilberedning
Pisk marinaden sammen.
Læg koteletterne i en kraftig plastpose og hæld marinaden ved.
Sørg for at marinaden dækker kødet og luk posen.
Mariner kødet 2-3 timer i køleskab.
Lad kotelet terne dryppe af i en sigte og hæld marinaden ud.
Dup kødet med køkkenrulle og pensl med sesamolie.
Læg koteletterne på risten 8-10 cm fra gløderne.
Giv dem ca. 4 min på hver side.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 399 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her