Logo

Kommenskank

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kommenskank 

 
Lav lækker grillmad med sommerens friske råvarer. Få grill-opskrifter med kød, fisk, grønt og frugt. Bliv inspireret til lækker mad på grill eller i ovngrill HER.
Til 4 portioner. Tilberedningstid: 1 time og 10 min

 
# Ingredienser
4 svineskanke (forskanke à 200-250 g)
salt og peber
2 tsk stødt kommen
¼ l øl
2 spsk sennep
1 tsk merian
1 tsk timian
1 spsk olie


Kommenskank 

* Tilberedning
1 Skyl skankene og læg dem i en passende stor gryde med saltet vand.
Bring vandet i kog og lad skankene simre sagte i ca. 20 min ved middel varme.

 
2 Tag skankene op, lad dem køle lidt af og dup dem godt tørre.

 
3 Rør krydderierne sammen med øl, sennep, krydderurter og olie.

 
4 Smør marinaden på skankene og steg dem på grillen i ca. 50 min.
Pensl jævnligt med marinaden undervejs og vend ofte skankene.

 
Pr. portion ca. 2077 kJ/497 kcal 28 g protein, 37 g fedt, 3 g kulhydrater

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 336 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her