
 
Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld ret ❤
Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk
- prøv selv.
Til 4 personer 
# Ingredienser
16 kyllingevinger 
4 spsk solsikkeolie 
4 spsk lys soja 
5 cm frisk ingefær,
grofthakket 
2 fed hvidløg,
grofthakkede 
saft og revet skal af 1 citron 
2 tsk stødt kanel 
2 tsk stødt
gurkemeje 
4 spsk flydende
honning 
salt og peber 
 
Sauce: 
2 orange
peberfrugter 
2 gule peberfrugter 
olie, til at pensle med 
1¼ dl yoghurt 
2 spsk soja 
2 spsk frisk
koriander, fintsnittet 
 
* Tilberedning
1. Læg
kyllingevingerne i et stort, fladbundet fad (ikke metal). 
Kom olie, soja,
ingefær, hvidløg, citronskal og -saft, kanel, gurkemeje og honning op i en
foodprocessor og blend det til en glat pasta. 
Krydr med salt og
peber. 
Hæld blandingen over
kyllingen, vend det godt sammen, dæk med film og stil det på køl i op
til 8 timer. 
 
2. Varm grillen godt
op. 
Sauce: 
Pensl peberfrugterne
med olie og grill dem på alle sider i ca 10 min, eller til skindet er
sortblistret overalt. 
Tag dem af grillen,
lad dem køle lidt af, pil skindet af og fjern kerner og stilke. 
Kom kødet i en foodprocessor sammen med yoghurten og blend det til en glat
creme. 
Kom den op i en skål og rør sojaen og korianderen i. 
 
3. Lad
kyllingevingerne dryppe af, men gem marinaden. 
Grill dem ved
jævn-stærk varme i 8-10 min, eller til de er fuldkommen gennemstegte. 
Vend dem
jævnligt undervejs og pensl dem med marinaden. 
Server straks sammen med saucen.