Logo

Agurkepickles

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Agurkepickles 

 
Agurkepickles er perfekt som tilbehør til mange forskellige retter. God til rå fisk (sushi eller sashimi) samt til grillet fisk og kød.
4 glas à 3½ dl.

 
# Ingredienser
1½ kg saltagurker, uden saltlage og skåret i ½ cm tykke skiver
600 g sukker
2½ dl hvidvinseddike
10 tørrede, røde chili
10 fed hvidløg, skåret i tynde skiver
10 kryddernelliker
4 friske laurbærblade, evt. tørrede
2 tsk sorte sennepsfrø, knuste
2 tsk korianderfrø, let knuste
1 tsk sorte peberkort, let knuste

 
# Tilberedning
1. Kom sukker i en stor glasskål.
Rør vineddiken i med en grydeske.
Fortsæt med at røre, til sukkeret er opløst og
massen ikke længere ser mudret ud.

 
2. Tilsæt chili, hvidløg, nelliker, laurbærblade, sennepsfrø,
korianderfrø, peberkorn og agurkestykker.

 
3. Dæk skålen til med husholdningsfilm og
sæt det koldt og mørkt i mindst en uge.
Hældes på 3½ dl henkogningsglas og
kan holde sig i op til 2 måneder.

 
Her er de bedste grillopskrifter - perfekte til en hyggelig grillaften med familie og venner – få gode grill opskrifter på grillmad, sprøde salater og tilbehør her.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 204 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her