
 
     
Vores opskrift er nem og giver et fantastisk smagfuldt
tilbehør ❤ Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste
opskrifter fås på grillABC.dk - prøv selv.
Til 10-12 personer 
# Ingredienser
1½ dl mayonnaise 
1½ dl
letmælksyoghurt naturel 
et stænk
tabascosauce 
1 lille hvidkålshoved 
4 gulerødder 
1 grøn peberfrugt 
salt og peber 
 
* Tilberedning
1 Dressing: Rør
mayonnaise, yoghurt, tabascosauce samt salt og peber efter behag sammen i en
lille skål. 
Stil den på køl til
senere. 
 
2 Flæk hvidkålen og
skær den i kvarter. 
Skær stokken ud og
snit kålen meget fint. 
Skyl kålstrimlerne i
rindende koldt vand og dup dem tørre i køkkenrulle. 
Skræl gulerødderne
og skær dem i tynde tændstikker på en køkkenmandolin eller i en foodprocessor. 
Alternativt kan gulerødderne også rives groft på et rivejern. 
Skær peberfrugten i
kvarter, fjern kernerne og skær den i meget tynde strimler. 
 
3 Bland grønsagerne
sammen i en stor serveringsskål. 
Vend dressingen i -
det tager lidt tid at fordele den jævnt. 
Dæk med film og stil
coleslawen på køl frem til serveringen.