
 
Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuldt tilbehør
❤
Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk
- prøv selv.
Til 12 personer 
# Ingredienser
12 store åbne
portobellosvampe 
4 tsk olie 
4 forårsløg.
fintsnittede 
100 g frisk
fuldkornsrasp 
1 tsk frisk oregano,
hakket 
100 g feta eller chorizopølse 
solsikkeolie, til at pensle med 
 
* Tilberedning
1 Varm grillen godt
op. 
Knæk stokken af
svampene og hak den fint. 
Varm halvdelen af olien
op på en stor pande. 
Tilsæt svampestokke
og forårsløg og svits det kort. 
 
2 Kom blandingen op
i en stor skål. 
Tilsæt rasp og oregano,
bland det godt sammen og stil det til side. 
 
3 Laver du retten
med feta, smuldres den ned i en lille skål. 
Bruger du chorizo,
pilles skindet af, og pølsen hakkes fint. 
 
4 Kom feta eller
chorizo op i raspen og vend det godt sammen. 
Fordel fyldet i
svampene. 
 
5 Stænk resten af olien
over og grill svampene på en oliepenslet grillrist i 8-10 min, eller til de er
møre. 
Anret svampene på
små tallerkener og server straks, mens de stadig er rygende varme.