Logo

Farserede peperoni

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Farserede peperoni 

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen. Det er på tide at du prøver Fiesta mexicana på grillen – PRØV HER - på foto ses også Farserede peperoni
Til 8 portioner. Tilberedningstid: ca. 25 min

 
# Ingredienser
12 røde peperoni
12 grønne peperoni
1 kg blandet, hakket kød
salt og sort peber
chili pulver
200 g fed friskost
4 spsk hvidløgsolie

 
* Tilberedning
1 Gør peperonierne i stand og skær dem op på langs.
Fjern kernerne, skyl peperonierne og dup dem tørre.

 
2 Krydr det hakkede kød med salt, peber og chilipulver efter smag og
bland friskosten i. Ælt det hele til en jævn masse.

 
3 Fyld denne masse i de opskårne peperonier og glat overfladen.
Pensl det hele med hvidløgsolie og
steg peberfrugterne i ca. 18 min på grillen.

 
Pr. portion ca. 2059 kJ/490 kcal 28 g protein, 35 g fedt,5 g kulhydrater

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 550 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her