 
 
   
Hvis du nøjes med at bage focacciabrødet næsten færdigt (ca.
20 min i ovnen), kan det lægges på grillen senere og ristes færdigt
Tilbehør til 10 personer 
 
# Ingredienser
30 g gær 
6 dl lunet vand 
1 spsk salt 
1 spsk honning 
400 g fint durummel 
600 g hvedemel med højt glutenindhold fx manitoba
1 spsk olie 
groft salt 
150 g cherrytomater 
2 kviste frisk rosmarin 
 
* Tilberedning: 
Rør gæren med vand, salt, honning og durummel. 
Tilsæt så meget hvedemel, at dejen bliver glat og slipper
skålen. 
Ælt rigtig godt og længe, så dejen bliver fastere. 
Efter 10 min kan du evt. tilsætte mere mel, men kun hvis det
er nødvendigt. 
Lad dejen hæve i 1 time et lunt sted. 
 
Herefter ælter du den igen kort igennem og 
lægger den i en lille smurt bradepande på 35 x 25 cm. 
Stik små, tykke huller, der ikke går helt igennem, og lad
dejen 
hæve i bradepanden med et viskestykke over i 45 min et lunt
sted. 
Pensl brødene med olie, og drys med salt. 
Stop cherrytomater ned i hullerne, og drys med friske
rosmarinblade. 
Bages i forvarmet ovn ved 225 °C i 25 min. 
 
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid -
kogebog.dk