Logo

Grillede asparges med rucola og parmesan - og grillABC.dk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillede asparges med rucola og parmesan - og grillABC.dk 

 
Grillede sommerlige asparges med rucola, parmesan og basilikum – den bedste opskrift. Perfekt grill-tilbehør til sommerens grill-middage.
Forberedelse 15 min. Stegetid 5-6 min. 4 personer

 
# Ingredienser
24 asparges
olie til pensling
3 spsk olie
2 spsk balsamicoeddike
salt og friskkværnet sort peber
175 g rucolasalat
en stor håndfuld friske basilikumblade
75 g parmesan

 
* Tilberedning
1. Bræk den nederste grove ende af aspargesene.
Pensl aspargesene med olie, læg dem på stegeristen og grill dem
direkte over middel varme i 5-6 min, til de har fået mærker af grillen.
Vend aspargesene en gang under stegningen.
Lad dem køle af og skær dem derefter i stykker.

 
2. Pisk olie, balsamicoeddike, salt og peber sammen.
Vend salaten, basilikumbladene og aspargesene i dressingen.

 
3. Lige før serveringen stænkes salaten med dressing og
pyntes med parmesanspåner.


Grillede asparges med rucola og parmesan - og grillABC.dk 

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 338 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her