 
 
   
Grillede sommerlige asparges med rucola, parmesan og basilikum – den bedste opskrift. Perfekt grill-tilbehør til sommerens grill-middage.
Forberedelse 15 min. Stegetid 5-6 min. 4 personer 
 
# Ingredienser
24 asparges 
olie til pensling 
3 spsk olie 
2 spsk balsamicoeddike 
salt og friskkværnet sort peber 
175 g rucolasalat 
en stor håndfuld friske basilikumblade 
75 g parmesan 
 
* Tilberedning
1. Bræk den nederste grove ende af aspargesene. 
Pensl aspargesene med olie, læg dem på stegeristen og grill
dem 
direkte over middel varme i 5-6 min, til de har fået mærker
af grillen. 
Vend aspargesene en gang under stegningen. 
Lad dem køle af og skær dem derefter i stykker. 
 
2. Pisk olie, balsamicoeddike, salt og peber sammen. 
Vend salaten, basilikumbladene og aspargesene i dressingen. 
 
3. Lige før serveringen stænkes salaten med dressing og 
pyntes med parmesanspåner. 
 
 
 
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk