Logo

Grillede majskolber

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillede majskolber 

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen. Det er på tide at du prøver noget nyt på grillen – PRØV HER
Til 4 portioner. Tilberedningstid: 15 min

 
# Ingredienser
4 majskolber, friske eller på dåse
olie til pensling
salt og peber
50 g smør
2 spsk syltede grønne peberkorn
whisky

 
* Tilberedning
1 Gør majskolberne i stand og lad dem dryppe af.
Forkog friske majskolber i ca. 15 min i letsaltet vand.
Hæld vandet fra og dup dem godt tørre.

 
2 Pensl majskolberne med olie og steg dem i ca. 10 min på grillen.
Vend dem flere gange undervejs.
Drys med salt og peber efter stegningen.

 
3 Rør smørret blødt.
Knus peberkornene og rør dem i smørret.
Smag til med lidt whisky og server det til majskolberne.
Fx på en ½ grillet tomat

 

Grillede majskolber 


Pr. portion ca. 1217kJ/291 kcal. 4 g protein, 16 g fedt, 33 g kulhydrater

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 424 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her