Logo

Grillede tomater mediterrane

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillede tomater mediterrane 

 
Når du skal grille, tænker du måske ofte på en stor bøf, grillpølser, majs og hvidløgsbrød. Men fisk, spidskål, blomkål og tomater egner sig også til grill.
Til 4 portioner Tilberedningstid: 40 min

 
# Ingredienser
4 store tomater
salt og friskkværnet peber
250 g ris
150 g tern af fåreost i saltlage
1 spsk basilikumblade, hakkede

 
Til dippen:
2 dl yoghurt naturel
2 spsk cremefraiche
1 fed hvidløg
friskkværnet peber
1 spsk purløg, klippet

 
* Tilberedning
1 Skyl tomaterne, skær et låg af hver, tag frugtkødet ud,
fjern kernerne og skær resten af frugtkødet i fine tern.
Drys tomaterne indvendig med salt og peber.
Kog risen efter anvisningen på pakken.

 
2 Lad fåreosten dryppe af.
Bland den med tomatkød, basilikum og ris og fyld det i tomaterne.
Læg låget på, pak tomaterne ind i stanniol eller
sæt dem på en foliebakke og steg dem på grillen.

 
3 Dip: Rør yoghurt sammen med cremefraiche.
Pil hvidløget, pres det, kom det i dippen og
krydr med salt og peber.
Drys purløg over og server dippen til de grillede tomater.

 
Pr. portion ca. 1582 kJ/318 kcal. 14 g protein, 11 g fedt, 54 g kulhydrater

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 359 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her