Logo

Grillet aubergine som i Mellemøsten

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillet aubergine som i Mellemøsten 

 
Denne ret af tyndtskåret, grillet aubergine serveres med en sur-sød dressing af granatæble, en grøn bladsalat og frisk mynte. Den er fremragende som ledsager til grillstegt kylling eller lam. Granatæblesirup kan fås i mange butikker, der handler med varer fra Mellemøsten.
Giver 4 portioner

 
# Ingredienser
1 stor aubergine
3 spsk olie
5 fed hvidløg, hakket
4-5 spsk granatæblesirup
6 spsk balsamicoeddike
en håndfuld blandede salatblade
havsalt og friskkværnet sort peber efter smag
3 spsk finthakket mynte
granatæblekerner til garnering

 
* Tilberedning
1 Skær auberginen i skiver og pensl dem med olie.

 
2 Grill skiverne over middel varme til de er let brune og møre.
Tag dem af varmen og gnid dem med hvidløget.

 
3 Bland granatæblesiruppen med samme mængde balsamicoeddike
og sæt det til side.
Vend salatbladene i lidt olie og resten af balsamicoeddiken og
smag til med salt og peber.

4 Server aubergineskiverne dryppet med granatæblesirup,
hakket mynte og granatæblekernerne med salaten som tilbehør.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 57 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her