
     
Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld ret ❤
Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk
- prøv selv.
Til 4 personer 
# Ingredienser
1 majskolbe 
1 grøn madbanan,
skrællet og i tykke skiver 
1 aubergine, i store
tern 
1 rød peberfrugt,
uden kerner og i store tern 
1 grøn peberfrugt,
uden kerner og i store tern 
1 løg, i både 
8 faste champignoner 
4 cherry tomater 
 
Marinade: 
1½ dl tomatjuice 
4 spsk solsikkeolie 
4 spsk limesaft 
3 spsk soja 
1 skalotteløg,
finthakket 
2 fed hvidløg,
finthakkede 
1 frisk grøn chili,
uden kerner og finthakket 
½ tsk stødt kanel 
peber 
 
* Tilberedning
1 Pil bladene og
silken af majsen og skær den i 2½ cm tykke skiver. 
 
2 Rør alle
ingredienser til marinaden sammen i en skål og krydr med peber. 
Fordel marinaden
over grønsagerne og vend det hele godt sammen. 
Dæk med film, stil
det på køl og mariner grønsagerne i 3 timer. 
 
3 Varm grillen godt
op. 
Lad grønsagerne
dryppe af, men gem marinaden. 
Sæt grønsagerne på
metalspid. 
Grill spiddene i
10-15 min. 
Vend dem ofte
undervejs og pensl dem samtidig med marinaden. 
Anret dem på et
stort fad og server straks.