
     
Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuldt tilbehør ❤
Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk
- prøv selv.
Til 4 personer 
# Ingredienser
3 rødløg 
450 g halloumi
(græsk ost) i 2½ cm stykker 
2 syrlige æbler,
uden kernehuse og i både 
4 spsk olie 
1 spsk æbleeddike 
1 spsk dijonsennep 
1 fed hvidløg,
finthakket 
1 tsk frisk salvie,
fintsnittet 
salt og peber 
 
* Tilberedning
1 Skær rødløgene i
både og kom dem op i et fladbundet fad (ikke metal) sammen med osten og
æblerne. 
Pisk olie, eddike,
sennep, hvidløg og salvie sammen i en skål og krydr med salt og peber. 
 
2 Fordel marinaden
over ost, løg og æbler og vend det godt sammen. 
Dæk med film, stil
det på køl og mariner ost og grønt i 2 timer. 
 
3 Varm grillen godt
op. 
Lad løg, ost og
æbler dryppe af, men gem marinaden. 
Sæt løg, ost og
æbler skiftevis på metalspid. 
Grill spiddene ved
jævn-stærk varme i 10-15 min. 
Vend dem ofte
undervejs og pensl dem samtidig med marinaden. 
Anret dem på et
stort fad og server straks.