Logo

Grillspid med tofu og grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Grillspid med tofu og grønsager


Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld ret Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk - prøv selv.

Til 4 personer

# Ingredienser

350 g fast tofu

1 rød peberfrugt

1 gul peberfrugt

2 courgetter

8 faste champignoner

 

Marinade:

revet skal og saft af ½ citron
1 fed hvid løg, knust

½ tsk frisk rosmarin, finthakket

½ tsk frisk timian, finthakket
½ spsk valnøddeolie

 

Pynt:

revet gulerod
citron både

 

* Tilberedning

1. Marinade:

Pisk citronskal og -saft sammen med hvidløg, rosmarin, timian og valnøddeolie i en fladbundet skål.

Lad tofuen dryppe af, dup den tør i køkkenrulle og skær den i tern.
Kom den op i marinaden og vend det godt sammen.

Stil tofuen til side i 20 min.

 

2. Varm grillen godt op.

Pil kernerne ud af peberfrugterne og skær dem i 2½ cm store tern.

Blanchér dem i kogende vand i 4 min, kom dem et øjeblik i iskoldt vand og lad dem dryppe af.

Skræl skallen af courgetterne med en kartoffelskræller og skær dem i 2½ cm store tern.

 

3. Lad tofuen dryppe af, men gem marinaden.
Sæt skiftevis tofu, peberfrugt, courgette og champignoner på udblødte træspid.

 

4. Grill spiddene ved jævn-stærk varme i 6 min.

Vend dem jævnligt undervejs og pensl samtidig med marinaden.

Anret dem på varme tallerkener, pynt med revet gulerod og server straks med citron både til.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.008 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her