
 
Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuldt tilbehør
❤
Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk
- prøv selv.
Til 4 personer 
# Ingredienser
700 g små nye
kartofler 
8 forårsløg 
1 hårdkogt æg (efter
behag) 
2½ dl mayonnaise 
1 tsk paprika 
salt og peber 
2 spsk purløg,
fintsnittet 
et nip paprika, til pynt 
 
* Tilberedning
1 Bring en stor
gryde letsaltet vand i kog. 
Tilsæt kartoflerne og kog dem i 10-15 min, eller til de er akkurat møre. 
 
2 Hæld vandet fra
kartoflerne og skyl dem i rindende koldt vand, til de er helt afkølede. 
Lad dem dryppe af. 
Kom dem op i en skål
og stil dem til side. 
Skær forårsløgene i
tynde, skrå skiver med en skarp kniv. 
Hak det hårdkogte æg
efter behag. 
 
3 Rør mayonnaise,
paprika samt salt og peber sammen i en skål. 
Fordel dressingen
over kartoflerne, tilsæt forårsløg og æg efter behag og vend det forsigtigt sammen.
 
4 Kom
kartoffelsalaten op i en serveringsskål, pynt med fintsnittet purløg og et nip
paprika. 
Dæk med film og stil salaten på køl frem til serveringen.