Logo

Majskolber med chipotle-smør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Majskolber med chipotle-smør 

 
Majskolber passer sammen med næsten ethvert skovturs- eller grillmåltid. Hvis chipotle-smørret er for stærkt efter din smag, så prøv lidt hvidløgssmør i stedet. Lav det ved at blande smeltet smør og knust hvidløg. Giver 8 portioner.

 
# Ingredienser
100 g usaltet smør
1½ spsk chipotle-chilier i adobosauce fra dåse, finthakket og uden kerner
1 spsk friskpresset limesaft
¼ tsk havsalt
8 majskolber uden blade, evt halverede
8 limebåde

 
* Tilberedning
1 Smelt smørret i en lille gryde over middel varme.
Tilsæt chili, limesaft og salt.
Skru ned for varmen og lad det koge i 1 minut for
at smagsstofferne kan blandes.
Læg majskolberne i en flad skål og pensl dem overalt med smørret.
Dæk til og sæt dem i køleskabet.

 
2 Grill majskolberne over middel varme, vend dem hyppigt og
lad dem stege til majsen får mørke pletter, ca. 6-7 min.
Server varme med en limebåd.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 70 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her