Logo

Marinerede tofuskiver

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Marinerede tofuskiver 

 
Du kan også skære tofuen i 1 cm skiver, og marinere dem, hvis du vil stege dem i olie på panden og bruge dem som pålæg.
Gas Direkte høj varme / Kul Direkte
Forberedelsestid 10 min + 1 times marinering / Stegetid 2-4 min / 4 portioner

 
# Ingredienser
600 g tofu, drænet vægt, skåret i 1 cm tykke skiver
friskhakket koriander, til at pynte med

 
Til marinaden:
1 fed hvidløg, knust
1 rød chili, uden frø og
hakket
4 spsk sesamolie
2 spsk hvidvinseddike
8 spsk mørk sojasauce
1 lille rødløg, finthakket

 
* Tilberedning
1. Arranger tofuskiverne i et enkelt lag på et ikke-metallisk fad.
Rør ingredienserne til marinaden sammen, og
hæld den over tofuskiverne.
Dæk fadet til, og stil det i køleskabet i 1 time; vend skiverne en gang undervejs.

 
2. Tag tofuskiverne op af marinaden, og smid marinaden væk.
Grill tofuskiverne over direkte, høj varme i 2-4 min, vend dem en gang undervejs.

 
3. Server pyntet med koriander og olivenolie eller smeltet smør.
.
Info: Tofu, også kaldt sojabønneost, er et fødemiddel af kinesisk oprindelse, fremstillet af sojabønner. Fremstillingen ligner fremstillingen af ost, idet sojamælken koaguleres, og massen derefter presses til blokke.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 305 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her