 
 
   
Forårsløg, peberfrugt, bladselleri og champignon serveres i
en sauce af sojasauce, sherry og citronsaft, som går super godt med pastaen.
Buon appetito!
Serveres til kød- og fiskeretter, 4 personer 
 
# Ingredienser
6 forårsløg, i 6-7 cm lange stykker 
1 rød peberfrugt, skåret i store strimler 
1 grøn peberfrugt, skåret i store strimler 
2 stilke bladselleri, i 6-7 cm lange stykker 
125 g champignon
4 fed hvidløg, grofthakket 
2 spsk ingefær, finthakket 
2 spsk sesamolie 
½ tsk sort peber 
500 g frisk pasta eller 
250 g tørret, fx kinesiske ægnudler 
3 spsk sojasauce 
2 spsk sherry 
1 spsk citronsaft 
 
* Tilberedning
Varm grillen op. 
Bland hvidløg, ingefær, sesamolie og peber og 
mariner grønsagerne heri i 30 min 
Kog pastaen efter vejledningen på pakken. 
Hæld vandet fra, kom pastaen i en stor skål og 
stil den til side. 
Pensl risten med olie og 
grill grønsagerne over direkte, middelstærk varme 10-15 min 
Vend dem af og til. 
Fjern grønsagerne fra varmen og bland dem med pastaen. 
Smag til med sojasauce, sherry og citronsaft.
Serveres til kød- og fiskeretter, 
 
Energi pr. pers: 2460 kj (590 kcal) Protein: 14%.20 g. Fedt
16%. 10 g. Kulhydrat: 70%, 101 g. 
 
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid -
kogebog.dk