
     
Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuldt tilbehør ❤ Vi hjælper dig med at lykkes på
grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk - prøv selv.
Til 4 personer 
 
# Ingredienser
1 kg blandede spæde
grønsager, fx gulerødder, meget små gule og grønne courgetter, friske minimajs,
cocktailtomater, porrer, rødløg og bønner 
1 citron 
125 g usaltet smør 
3 spsk blandede
hakkede friske krydderurter, fx persille, timian, purløg og kørvel 
2 fed hvidløg 
salt og peber 
 
* Tilberedning
1 Varm grillen godt
op. 
Riv 4 stykker
stanniol af på 30 cm og fordel grønsagerne ligeligt på dem. 
 
2 Riv skallen af
citronen og pres saften ud af den. 
Stil det til side. 
Kom citronskal,
smør, urter og hvidløg i en foodprocessor og blend det godt sammen. 
Krydr med salt og
peber. 
Alternativt kan hvidløget hakkes og det hele røres sammen i en skål. 
 
3 Fordel smørret
jævnt mellem grønsagerne i små klumper. 
Fold stanniolen ind
over, så der dannes en lukket pakke. 
Bag pakkerne ved
jævn varme i 25-30 min. 
Vend dem et par
gange undervejs. 
Åbn pakkerne, stænk
citronsaften over og server straks.