 
 
   
Se alle de forskellige opskrifter på både lette og lækre
typer tilbehør, som på perfekt vis understreger grillens mange muligheder til
din smag.
Til 6 glas à 250 g. Tilberedningstid: ca. 50 min (plus 1 uge
trækketid) 
 
# Ingredienser
300 g svesker 
2½ dl armagnac 
1 stykke hel ingefær (ca. 20 g) 
750 g små løg 
1 græskar (ca. 1,2 kg) 
3¾ dl hvidvin 
3¾ dl hvidvinseddike 
500 g flydende honning 
5 laurbærblade 
 
* Tilberedning
1 Hæld armagnacen over sveskerne og 
lad dem trække tildækket natten over. 
 
2 Skræl ingefæren og skær den i tynde skiver. 
Skræl græskarret, fjern kerner og trævler og 
skær frugtkødet i tern. Pil løgene. 
 
3 Bring hvidvin, eddike, honning, laurbærblade og 
ingefær i kog i en gryde. 
Lad løgene simre heri i ca. 20 min ved svag varme. 
Tag dem op med en hulske og sæt dem til side. 
 
4 Kom græskarternene i lagen og giv dem ca. 5 min 
til de bliver klare. 
Kog græskarternene ad flere omgange, hvis der er mange. 
 
5 Kom skiftevis lag af græskar, løg og svesker i grundigt 
skyllede glas. 
Kom sveske-armagnacen i lagen og hæld det hele i glassene. 
Luk glassene til og lad dem trække godt i ca. 1 uge. 
De syltede græskar kan holde sig i 4-6 måneder på et køligt
sted. 
 
Pr. glas ca. 2644 kJ/631 kcal. 5 g protein, 1 g fedt, 111 g
kulhydrater 
 
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid -
kogebog.dk