
 
Vores opskrift er nem og giver et fantastisk smagfuldt tilbehør ❤ Vi hjælper dig med at lykkes på
grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk - prøv selv.
Til 4 personer 
# Ingredienser
125 g langkornede
ris 
salt og peber 
4 forårsløg 
225 g ananas fra
dåse i egen saft, i tern 
200 g majs fra dåse, afdryppede 
2 røde peberfrugter,
uden kerner og i små tern 
3 spsk rosiner 
salt og peber 
 
Dressing: 
1 spsk jordnøddeolie
1 spsk
hasselnøddeolie 
1 spsk lys soja 
1 fed hvidløg,
finthakket 
1 tsk frisk ingefær,
finthakket 
 
* Tilberedning
1 Kog risen i en
stor gryde letsaltet vand i 15 min, eller til den er mør. 
Hæld vandet fra og
overhæld risen med rigeligt koldt vand, til den er helt afkølet. 
Lad den dryppe af og
kom den i en stor serveringsskål. 
 
2 Snit forårsløgene
fint med en skarp kniv. 
Hæld væden fra ananasternene, men gem den til senere. 
Kom ananastern,
majs, rød peberfrugt, forårsløg og rosiner i risen, og vend det let sammen. 
 
3 Kom alle
ingredienserne til dressingen i saften fra ananassen og pisk det godt sammen. 
Hæld dressingen over
salaten, krydr med salt og peber og vend det godt sammen. 
Server straks.