Logo

Hvidkålssalat med nektarin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hvidkålssalat med nektarin 

 
Det er sjovt og hyggeligt at grille, både når man er mange og få. Det er en lækker, sund og alsidig tilberedningsform, som bliver mere og mere populær.
Til 4 portioner. Tilberedningstid: ca. 20 min (plus 2 timer afkøling)

 
# Ingredienser
1 lille hvidkålshoved (ca. 300 g)
1 nektarin eller fersken
½ rødløg
3 spsk salat sauce
3 spsk frisk persille, hakket
1 spsk frugteddike
1½ tsk sukker
lidt peber, friskkværnet

 
* Tilberedning
1 Skyl kålen, dup den tør og skær den i strimler eller riv den groft.
Skræl nektarin eller fersken, udsten den og skær den i skiver.
Pil løget og hak det fint.

 
2 Kom kål, nektarin og løg i en salatskål og bland det.

 
3 Lav en salatdressing af salatsauce, persille og frugteddike.
Smag til med sukker og peber.
Bland den med kålsalaten og lad den stå koldt i mindst 2 timer.

 
Pr. portion ca. 1410 kJ/335 kcal 7 g protein, 4 g fedt, 34 g kulhydrater

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 249 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her