Logo

Klassisk coleslaw

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Klassisk coleslaw 

 
Hvilket grillparty ville være komplet uden en stor skål lækker coleslaw? Den er let at lave, men gør alligevel indtryk. Den kan gøres lettere ved at erstatte halvdelen af mayonnaisen med yoghurt eller creme fraiche. Giver 8 portioner

 
# Ingredienser
1 stort hvidkålshoved, skåret i fine strimler
1 stor gulerod, revet
1 stort løg, hakket fint
3 spsk friskhakket persille eller purløg
4 stilke bladselleri, skåret i tynde skiver
2½ dl mayonnaise
havsalt og friskkværnet sort peber efter smag

 
* Tilberedning
1 Kom kål, gulerod, løg, purløg og selleri i en stor skål og bland godt.

 
2 Smag mayonnaisen til med salt og peber og
hæld den i grønsagsblandingen.
Vend den rundt til alt er dækket.

 
3 Dæk det til og sæt i køleskab i 2-3 timer for at smagsstofferne
kan blive blandet.
Tag den ud af køleskabet 30 min før servering.
Server ved stuetemperatur.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 66 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her