Logo

Krydret couscous-salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Krydret couscous-salat 

 
Couscous bør aldrig koges. Den tilberedes ved at hælde kogende væske over kornene, dække med låg og lade det stå til det er let og luftigt. Giver 4 portioner

 
# Ingredienser
1 lille aubergine
1 lille grøn peberfrugt
1 lille squash
2 spsk olie
1 løg, hakket
1 fed hvidløg, hakket
140 g ukogt couscous
2¼ dl kogende hønsefond
1 spsk ristede pinjekerner
1 spsk hakket frisk koriander
havsalt og friskkværnet sort peber efter smag
1 rødløg, skåret i tynde skiver til garnering

 
* Tilberedning
1 Rens aubergine, peberfrugt og squash.
Skær grønsagerne i terninger på 1 cm og hold dem adskilt.

 
2 Varm olien på en stegepande og sauter løget over middel varme
til det er blødt og gennemsigtigt.
Tilsæt peberfrugten, rør rundt og lad det simre i 3 min.
Tilsæt aubergine, rør rundt og svits i 3 min, derpå tilsættes
squash og hvidløg og det svitser i yderligere 3 min.

3 Rør den ukogte couscous i.
Tilsæt den kogende hønsefond og bring blandingen i kog.
Tag den af varmen, læg låg på og lad couscoussen hvile i 10 min.

4 Tilsæt pinjekerner, koriander, salt og peber.
Server garneret med tyndt skåret rødløg.

✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 57 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her