Logo

Pastasalat med karamelliserede løg, oliven og valnødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pastasalat med karamelliserede løg, oliven og valnødder 

 
Løgene steges meget langsomt, så de bliver smeltende søde og bløde. Derefter bliver de simpelthen blandet med pasta, sorte oliven og valnødder, som tilsættes lige før serveringen. Giver 6 portioner

 
# Ingredienser
3 spsk olie
2 store løg, skåret i meget tynde skiver
2 tsk sukker
1½ spsk estragon-, cider· eller hvidvinseddike
225 g friske bønnespirer
1 spsk fiskesauce
225 g pasta, fx penne
100 g udstenede sorte oliven, halverede
100 g valnøddekerner, ristet let og hakket

 
* Tilberedning
1 Opvarm olien i en stor stegepande og tilsæt løg og sukker.
Steg over lav varme og rør af og til indtil løgene er meget bløde og
har fået en varm, gylden farve, 30 til 40 min.
Lad dem køle af i ca. 10 min og rør eddiken i.

 
2 Imens koges pastaen i en stor gryde kogende, saltet vand
til den er mør, men stadig fast i det (al dente).
Hæld vandet fra og hæld pastaen over i en stor skål.
Tilsæt løgene og sørg for at skrabe alle rester og saft
fra panden med ned i pastaen. Bland det let.
Dæk det over og sæt til side, til det skal bruges.

 
3 Lige før serveringen røres oliven og valnødder
forsigtigt i pastaen. Server ved stuetemperatur.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 55 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her